Нова криза избухна в семейството на Галена и Галин, които вече имат една такава зад гърба си. Знаем, че преди да се роди втория им син, двамата бяха разделени, а за това разказа самата певица, но след като се събраха отново. Тогава Галена обясни, че изведнъж е почувствала как затъва в скуката и рутината с половинката си и реално е искала да разбере дали го обича истински.

Взрив: Криза между Галена и Галин, разделят ли се завинаги?! (още подробности + СНИМКИ)

"Разделихме се и аз заживях в апартамента си в София, просто се нуждаех от време, за да проумея сама себе си", разказваше тогава Галена. Днес обаче явно Галин е този, който се нуждае от нещо и това нещо е разум в главата на жена му.

Вафленият бос бил бесен от новата мания на любимата си по отслабването с инжекции за диабетици. Свалила над 15 килограма пред очите му и превърнала се вече във вейка, Галена получила няколко припадъка, отменя участия, но не спира с порочната практика.

"Галин е ужасен, зверски се тревожи за здравето й и не може да я гледа как се топи пред очите му. Затова й постави ултиматум - или връзката им, или инжекциите, но Галена е инат и ултиматуми не търпи. Страшни скандали имаха по темата и сега са си дали време да се успокоят. Пак ще се съберат, разбира се, те се обичат, но дано тя да не се повреди сериозно с това, което прави", разкриват източниците.