Те бяха годеници и дори се говори, че са се венчали тайно миналата година. Преди месеци им се роди и щерката Занаила, която обаче не успя да затвори пукнатините помежду им. Да, говорим за Джино Бианкалана и Кристиана Канева, които приключиха общия си път заедно.

Как ще се грижат оттук насетне за детето си и къде ще живеят при все, че Джино редовно обитава и Чикаго, не е ясно, но е факт, че са спрели да се следват в мрежите и не са оставили и една своя обща снимка за спомен. Кристиана дори е премахнала фотосите на дъщеричката си с Джино, което говори много.

Бианкалана показа, че е обиден от любимата си и че решението за края им е нейно, но не става дума за друг мъж или жена. Близки до Канева обясниха, че просто тя вече е почти на 30 години и гледа на живота си доста по-зряло.

"Бях на 20 и нещо, още момиче, дете. Да, заплених се по него, все пак беше известен. Джино е добър, има добро сърце, но е простоват. Не мога да живея повече с него, искам нещо друго от живота и от човека до себе си, защото парите и славата не са нищо. Искам развитие, а Джино няма такова, не и на интелектуално ниво", признала наскоро Кристиана пред свои близки.

Факт е, че тя е образована, лекар е и разликата в нивото й с Джино е огромна. Мнозина се чудеха на акъла й още преди 5 години, но както самата тя пояснява, възрастта си казва думата.