Първият напуснал Биг Брадър снощи беше Николай. Момчето, което се представяше само като алфа мъжкар и което показа "невероятния" речников запас от шест думи заяви, че в случая изтеглил късата клечка и си тръгнал, защото конкуренцията му била такава.

"Ако бях останал да се боря с някой от мъжете, зрителите щяха да гласуват за мен. Но в случая бях с две момичета и знаех, че хората ще изберат жените да останат - знам ли, когато трябва да се избира между мъж и жена, обикновено ние сме губещите", каза Николай.

Той заяви за себе си, че не може да се определи като сваляч и че не е от тези, които сменят като носни къпички гаджетата. Но пак се определя като алфа, защото това било в нрава му и само той си знаел на какво е способен (тук леко прозвуча като Божинката)...

Николай обаче втрещи всички като заяви уверено, че знае кой ще спечели формата и каза, че това ще бъде Анджела. Да, еротичната моделка е сигурният победител, според него, а и той самият искал тя да победи.

"Анджела може и да го работи това, но тя е естествена и земна, а и посъветва всички момичета да не правят като нея и да не се занимават с такива неща. Това й прави чест, а пък останалото си е неин избор и нямаме право да й се бъркаме", каза Николай.

Източник: Crimesbg.com