Илиана Раева разказа наистина ужасяваща история, която малко хора знаят!

Златното ни момиче Илиана Раева втрещи всички с ужасяващо разкритие, с което малко хора в живота й са били наясно до момента. Съпругата на бившия национал Наско Сираков сподели истината ден след рождения си ден на 15 март. А симпатизантите и приятелите й направо настръхнаха.

Илиана Раева разкри, че живее буквално втори живот. А този, който я спасил от сигурна смърт, бил единствен Бог. Ужасът се случил на рождения й ден през далечната 1978-ма година, когато Илиана Раева навършила 15 години. Тя тъкмо била започнала кариерата си при голямата Нешка Робева и силно се вълнувала, защото на 16 март трябвало да пътува за турнир в Полша.

[caption id="attachment_337504" align="alignright" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева никога няма да забрави този ден от живота си, който я разтърсва и до днес[/caption]

Изненадващо обаче, навръх рождения си ден на 15 март, тя се разболяла и вдигнала рекордната температура от 39,5 градуса. Не можела да стане от леглото, затова баща й се обадил на Нешка Робева, за да я уведоми за ситуацията. Треньорката веднага проявила разбиране и посъветвала Илиана да се лекува и да пази леглото, като вместо нея на турнира щели да изпратят момичето, чакащо в резервите, Албена Петрова.

"Никога няма да забравя този ден. На рождения ми ден бях стрешно зле, чувствах, че ще умра. А на другия ден, в който трябваше да летя със самолета до Полша, вече ми нямаше абсолютно нищо. Плачех и се тръшках от яд у нас, че не съм могла да замина за състезанието, но уви - примирих се. Едва ли някой може да резбере обаче, какво изпитах само няколко часа по-късно", разказва с ужас Илиана Раева.

Точно тогава телефонът в дома й иззвънял и нейната съотборничка Тереза Карнич й съобщила през сълзи, че самолетът, в който тя е трябвало да бъде, е паднал и всички в него са загинали. Илиана Раева не вярвала на ушите си, било наистина страшно. Адската трагедия я смазала.

След този случай обаче, тя винаги е вярвала, че единствено ръката на Господ я е спасила от смъртта и то, защото има друга цел за нея и живота й. "Той ми е дал шанс, защото ще иска от мен - винаги съм го знаела. И винаги ме е било страх дали се справям и дали достойно изпълнявам отредената ми от Него мисия", заключва с трепет Илиана Раева.