Георги Милчев - Годжи никога не е имал слава на женкар или голям сваляч. Напротив. Музикантът имаше един провален брак преди много години, а после се събра с втората си жена Надежда Дончева, която му роди дъщеричката Цвета. Момиченцето е кръстено на майка му Цветанка и всички се радваха на щастието им.

Жената на Годжи е доста по-млада от него, което предполагаше да си седи на Д-то и да кротува, но уви - ето, че Милчев попадна в плен на друга дама, при това негова колежка.

Става дума за младата Керана или Юлия Йорданова, както е истинското й име. 31-годишната Керана работи заедно с Ку-ку бенд в новото шоу "Коя е тази песен" и явно доста се е сближила с музикантите, особено с Годжи.

Последният редовно й пуска свалки в ефир като последно заяви, че ще се разведе заради нея. "Знаеш ли колко адвокати познавам, никак няма да е трудно", закача я Годжи.

Източници от кухнята на шоуто обаче разкриха, че извън майтапите, които са уж за забавление на зрителите, Георги Милчев явно показвал чувства към Керана. Дали тя му отвръща със същото и дали жена му ще си трае и ще търпи тези своеволия, предстои да разберем.

Източник: Crimesbg.com