Гръм в рая ли се чува, какво ли?! Това се запитаха вкупом стотици фенове на Глория, която ни в клин, нито пък в ръкав взе, че излезе с неочаквано и леко странно изявление в нета.

Това се случи преди около час, когато примата на чалгата сподели в профила си заглавие на статия за нея и Добрев, а отгоре коментира. Статията е затова, че е възможно Гло да вдигне сватба скоро - неща, които редовно се пишат за всички родни светски личности, но рядко виждаме някой, който се заема усилено да ги опровергава.

Взрив: Глория съсипа младия Добри, какво се случва в рая?! (вижте с очите си - СНИМКИ)

"Не, няма да се женя. Защо пишете тези неща и няма ли по-интересни теми от моя личен живот?! Няма да има сватби", тръшна се в обяснителен режим баба Гло, която доскоро не спираше да пуска лично снимки с младока Добри и да акцентира колко са щастливи и хлътнали един по друг.

Именно това провокира размислите и въпросите дали двамата с Добрев не са развалили дослука и дори не са скъсали?! Знаем, че Глория хич не е лесен характер, а егоизмът и егото й са болестно големи. Даже Алена им беше предрекла, че ако не се парясат в настоящата година, може и да имат шанс, но няма да е лесно, заради недостатъците на Глория.

"Като нищо или тая се е оляла с претенциите си, щото може и да е Глория, но на Добрито му е баба, или пък той се е облизал по някоя на неговите години, че и по-млада. Иначе Глото надали щеше да изригне така", смеят се в нета.