Че от много жени на едно място и то съперници за сърцето на един и същи мъж, можем да очакваме всичко, това е ясно. Затова следващите епизоди на "Ергенът" ще са по-интересни и ще ни шашнат не толкова с поведението на момичетата, а с това на самия Евгени Генчев.

Пианистът, който до момента винаги е бил някак сдържан и дори дистанциран, неочаквано избухва. Обхваща го толкова силна страст към една от участничките, че той ще ни смае - буквално ще се нахвърли като разгонен върху нея и твърдо ще смени думите с действия.

Коя ще е тази късметлийка, ще видим довечера. Както и ще видим завръщането на лигавата Айлин Бобева в имението, която отказа да си тръгне след червения картон от пианиста. Както Генчев, така и останалите ще бъдат смаяни от този обрат, а Елена и няколко други момичета гласно ще заявят несъгласието си и това, че подобни своеволия са в разрез с всички правила на формата.

По-интересна ще е обаче четвъртък вечер, когато Евгени Генчев ще трябва да вземе едно от най-трудните си решения по време на "розовата" церемония и да остави без цвете момиче, което мнозина бяха уверени, че ще стигне до финала.

Ще видим буквално истеричен пристъп от въпросната, която ще се срине и няма да може да спре сълзите си доста време, преди да напусне имението.