Преди седмици в мрежата лъснаха снимки на Антония Петрова, които шокираха мнозина. Бившата Мис България, която не спира да повтаря колко е класна и красива, сащиса с увиснала кожа и целулит на бабуни по краката - по целите крака!

Това бе много странно при все, че Тоца редовно се хвали какви скъпи кремове и мазила ползва и какви модерни козметични процедури си прави. Е, оказа се обаче, че за всичко си има причина и че и най-скъпата процедура не може да я спаси от увисването, причинено от... инжекциите Оземпик.

Съпругата на Ивайло Батинков е започнала веднъж седмично да си бие от инсулиновите инжекции при лекар, който й гарантира бързо отслабване. Това със сигурност е така - от тези инжекции се вталяваш гарантирано и то за кратко време, но последиците са ужасни. И не само за кожата и визията, а и за здравето.

Самата Тоца на практика потвърди приема на Оземпик като заяви в нета, че е свалила 13 кила за нула време и на няколко пъти натърти, че не спортува изобщо. А всички знаем разликата между отслабване със спорт, който стяга и мускули, и кожа, както и отслабване с инжекции като Галена.

Последната свали около 16 кила, но здравето й вече е доста разклатено, което потвърдиха още преди време хора от екипа й.

Източник: Crimesbg.com