Вчера Калин Врачански щастливо обяви, че е станал баща за първи път. Днес разкри и че бебчето е момиче и носи красивото име Теа. Да е живо, здраво и щастливо детето, но всички продължават да се чудят как така актьорът продължава да крие най-важния човек в това събитие, а именно родилката.

Да, Врачански нито веднъж не назова половинката си по име, нито я показа на снимка, с изключение на общата им - с крачето на Теа и техните две ръце. Е, оказа се обаче, че крушката си има опашка и всяко нещо - причина. А причината на Калин е фактът, че жената, която му роди дете, не е последната приятелка, която показа преди време.

Дамата, с която го виждате на фотото, беше негова любима преди около година, но понеже той упорито крие личния си свят, никой не е разбрал кога са се парясали и кога е забърсал друга. Така де, кога се е запознал с настоящата си половинка...

Близки до него разкиха само, че става дума за съвсем млада жена, с поне две десетилетия по-малка от Калин. При все, че той е на 43 години, значи родилката е на 20-23 лазарника - още почти ученичка...

Тепърва ще видим кога актьорът ще се осмели да я покаже на обществеността и дали ще й предложи брак, въпреки че винаги е бил твърдо против брачната институция.

Източник: Crimesbg.com