Теди Велинова бясно ревнувала мъжа си от красавицата!Сянката на трети човек

изплува при раздялата на доктор Енчев и Теди Велинова, въпреки че лекарят отрича подобна възможност. Оказа се, че въпреки привидната хармония, д-р Енчев и Теди са живеели на ръба на раздялата цели 3 години, научи ПИК. [caption id="attachment_430163" align="alignright" width="300"]Теди Велинова Теди Велинова ревнувала от Янита[/caption] Проблемите помежду им се зародили още по време на втората бременност на Велинова, която дари хирурга с дъщеря София през февруари 2017 г.

През деветте месеца, предшествали раждането, типично за много жени в това положение, Теодора станала твърде мнителна към съпруга си.

Вероятно е имала повод за това, защото не е лъжа - покрай работата си по цял ден той е заобиколен от красиви жени. Отношенията на д-р Енчев с една от пациентките му започнали да се набиват като трън в очите на Велинова. Още повече, че въпросната дама притежава едно от най-сексапилните тела в България, а и по света. Става въпрос за участничката в екстремното риалити "Сървайвър" Янита Янчева. Апетитната блондинка e фитнес гуру и е българката с най-много последователи в социалната мрежа "Инстаграм". Следват я 1.5 милиона души, повече дори от Николета Лозанова и Митко Бербатов взети заедно.

Теди Велинова започнала да намира за подозрителни честите посещения на Янита в кабинета на д-р Енчев.

"Всичко е започнало от ревност и постоянно мрънкане. Напрежението е ескалирало, когато сървайвърката започнала да рекламира продуктите за кожа на доктора. Но кой не би искал да бъде рекламиран в профил с милион и половина последователи?", коментират запознати. Теди Велинова обаче не се примири с факта, че мъжът й и Янита имат просто бизнес отношения. Още повече, че сървайвърката е щастливо обвързана с един от най-богатите мъже в Холандия - мyзиĸaлния пpoдyцeнт и coбcтвeниĸ нa cвeтoвния лeйбъл "Cпиниън Peĸъpдc" Taви Kacтpo . Двамата дори имат и дъщеричка, родена само няколко месеца след София Енчева. Въпреки опитите на д-р Енчев да обясни на половинката си, че разчита на Янита Янчева за популяризирането на продуктите му световен мащаб, обстановката в семейството започна постепенно да се изнервя.

Честите отсъствия на хирурга заради пациентките му от Пловдив, още повече разрушили семейния мир и предвещавали задаващия се край на уж щастливата двойка.

Взрив: Ето я жената, от която Теди Велинова бясно ревнувала Енчев! (СНИМКИ) - Снимка 2