Александра Гърдева от "Ергенът" най-сетне обяви, че е обвързана. Сериозно при това. Е, обектът на чувствата й не е нито малкият брат на Лидия, с когото я спрягаха, нито Виктор Стоянов, който отдавна е с Мария Тарашманова.

Взрив: Ето с кого си ляга Алекс Гърдева! (писа се "обвързана", но ще има да пати - виж още)

Въпросният мъж, с когото Алекс си вярва, че е във връзка, е бившият на Джулиана Гани. Да, става дума именно за Илиян Найденов - инструкторът по фитнес, с когото Гърдева бе заснета в доста интимна позиция малко след финала на "Ергенът". Разбира се, тогава и двамата отрекоха да имат нещо общо, защото Алекс и Виктор трябваше да поддържат интригата, че са заедно.

От тогава, та до днес, Алекс и Илиян мачкат чаршафите като освен любовници, са и подобие на бизнес партньори. Гърдева почти перманентно рекламира чайчетата за отслабване на Найденов - също, както го правеше Джулиана навремето.

Взрив: Ето с кого си ляга Алекс Гърдева! (писа се "обвързана", но ще има да пати - виж още) - Снимка 2

Източници, близки до Александра обаче разкриха, че докато тя реално била хлътнала по Илиян и се превъзнасяла, че има гадже, то за него това било просто забавление. На Найденов и през ум не му минавало за сериозна връзка, защото сагата с Гани още му държала влага.

"Той и идея си няма, а Алекс, милата, да вземе да си промени статута в мрежата на "обвързана". Сляпа ли е, не вижда ли, нали уж е психолог?! Ще има да пати от тази история, защото Илиян и да се обвърже някой ден, със сигурност няма да е с нея. Просто не е влюбен", коментират източниците.