Влюбен не, той обича и то до полуда. Това взривяващо признание направи не кой да е, а самият Валери Божинов, за когото всички смятаха, че е сам след раздялата с Биляна Дол, или че поне няма сериозна връзка, а ги "оправя" за ден-два.

Е, не! Божинката разкри пред Азис, че не само има сериозна приятелка, но е с нея от... цели четири години. Как е успял да го запази в тайна, само той си знае, но сподели много интересни факти за избраницата си. Като на първо място това, че става дума за жена на зряла възраст, която няма пластични интервенции.

"Да, тя е зряла и улегнала дама, без ботокси и прочие, съвсем естествена и прекрасна. И не сме се  запознали в заведение, което е чудесно. Ще кажа, че още първия път като я видях, разбрах, че тя е човекът, че сме били заедно и в предишен живот", активира бомбата Валери, за когото никога не сме подозирали, че може да се вълнува от регресии и прочие.

Той обаче е категоричен, че няма да разкрие все още името на любимата си, защото се е напатил от клюкарските издания. Помним, че всичките му връзки - с Алисия, с Николета Лозанова и с Биляна Дол, пострадаха жестоко от спекулации и неверни данни. Е, не че и самият Валерко не допринесе с нещо, де...