Мария си затвори очите пред неочакваното разкритие за любимия й Християн Гущеров!

Какво ли не прави една жена за любовта. Или, преведено на съвременен език, какво ли не прави една Мария (Мара Отварачката) в името на брачната халка и фамилията Гущерова, която ще й отвори мечтания път към финансовите висини. Оказа се, че по-малко от месец преди сватбата си с Християн Гущеров, кандидат-булката е научила неподозирана истина, която обаче преглътнала, за да няма хър-мър и вероятност благоверният й да се отклони от решението си.

А именно - Мария била запозната с подробности относно бурната любов на Християн Гущеров не с кого да е, а точно с колежката й Алисия. Факт е, че наследникът на милионера Добромир Гущеров е бил лудо влюбен в звездата на "Ара мюзик" и е давал мило и драго тя да му обърне внимание.

[caption id="attachment_331063" align="alignright" width="214"]Мария Мария бясна от истината за Гущеров и Алисия, но предпочете да си затрае[/caption]

Като се има предвид колко Алисия държи на визията и атлетичните тела на мъжете си обаче, тя отвърнала на позивите му, но за кратко. И единствено в името на това, което той й предложил - връзки, солидна подкрепа в кариерата и хиляди за видеоклипове. Както прави и с Мария, между другото, но това е друга тема.

"Мария наистина побесня, когато разбра, че връзката на Християн Гущеров с Алисия не е измислена от медиите, а самата истина. Вярно е, че тя не си мисли, че е взела Гущеров чист и неопетнен и знае, че през леглото му са минали десетки жени. Но това, че точно нейна колежка и съперница пред обществото и гилдията е била желана от бъдещия й съпруг, я докара до лудост. Лудост, която обаче тя показа само пред сестра си и неколцина приятелки, за да не дразни лъва излишно", разкриват близки до Мария.

В крайна сметка единственото успокоение за Мария си остава това, че двете с Алисия са двойни баджаначки, тъй като миньончето на свой ред е имало взимане-даване с настоящия любим на Алисия - Ники Михайлов.

Мария показала креватните си умения на Ники Михайлов още преди той да залитне по Николета Лозанова, камо ли да се познава с Алисия. Истината обаче е, че вратарят бързо се наситил на "таланта" на Мара Отварачката и дори не счел за необходимо да я представи пред света като своя приятелка. Какво да се прави, съдба...