Преди броени дни Благой Георгиев направи две неочаквани неща. Първо - запозна сина си от Златка Райкова с новата си изгора Ивана. И второ - изобщо се видя с детето си - нещо, което (ако трябва да сме честни) не прави редовно... Самата Златка беше казвала многократно, че малкият Благойчо приема за баща Карен Хачатрян, защото реално той се грижи за него.

Сега обаче Джизъса явно толкова е хлътнал по Ивана Главчева и така се е заел да й доказва колко е сериозен, че реши да направи едно от най-баналните неща - да я запознае със семейството, родата и децата си.

Взрив: Ето как Златка Райкова коментира факта, че Джизъса заведе сина й при новата си! (замъкна Благойчо при Ивана - СНИМКИ)

За целта футболистът най-после изведе детето си и го настани на маса в любимия си Руски ресторант, за да го запознае с кака му Ивана, която пък си бе довела кученцето.

Типично за Благой, той така и не сменя местата, които обича и на които води всяка следваща фуста (опа - любима жена). Джизъса почива на едно и също място в Гърция с бивши и настоящи, както и ги води в един и същи ресторант - идилия...

По-интересна в случая обаче бе реакцията на Златка Райкова на въпроса как ще коментира, че Джизъса и Ивана са излизали със сина й. "Излизали ли?! Какво значи да са излизали?! Той му е баща, така че има правото и дори е длъжен да бъде с него и да му отделя време. А колкото до другото, не ме вълнува личният му живот", заключи Злати.