Напоследък всички се питаха защо след романтичния годеж на Бали, от който Славея Сиракова пусна толкова много щастливи кадри, изведнъж еуфорията й рязко замря. Нищо. Минаваше време, хората се чудеха какво става със сватбата, а от Славея пълно мълчание.

Е, самата тя наруши това мълчание снощи, когато в пристъп на ярост излезе в мрежата с взривяващо разкритие - меко казано взривяващо дори... Щерката на Илиана Раева и Наско Сираков написа истината за годеника си, който се оказал... гей. И не, в това няма лошо, всеки има правото да бъде такъв, какъвто е. Лошото е, че е играл театър с нея.

"Не е срамно да си гей, това не е лошо, не е диагноза. Срамното е да въвличаш други хора в това, което целиш и да използваш чуждия гръб за параван. За мен бисексуалност няма, всеки е наясно какъв е. Но годежният ти пръстен не струва нищо, когато си затънал в собствената си нечистоплътна преднамереност", написа бясната Славея, а часове по-късно изтри поста си.

Близки до нея разкриха, че тя е научила за тайната на мъжа си в леглото - всъщност оттам започнало всичко. Той просто не се възбуждал с нея в секса и било видно, че се мъчи. Опитвал се да го избягва по всякакви начини, а когато не можело, карал набързо и сякаш със зор. А после тя намерила на компютъра му многозначителни видеа с мъже и любов и... картинката й се изяснила.

Източник: Crimesbg.com