Сървайвър приключи, сървайвърите се върнаха у нас и бяха посрещнати като герои на летището от близки и познати. С едно изключение - Благой Георгиев. Не знаем дали той печели формата, но при завръщането си определено изгуби. Защото на летището не го чакаше съпругата, която остави при заминаването си.

Полина Спасова задвижи документите по развода, докато Благо си пробваше силите на острова, а оттам насетне просто го чакаше да се върне, че да довършат започнатото. Е, върна се и се видяха. Близки до Джизъса разказаха, че той още вчера е отишъл при Полина, но срещата е преминала така, че още заеквал.

"Благо не очакваше това и ако пиеше, определено снощи щеше да се напие на мотика. Обадил се на Поли да се видят като се надявал да й купи пет китки и да се помирят. Тя дошла на мястото, разбира се, но дошла с баща си. Онзи гледал Благо като разярен бик и нашият едва не се на@рал. Оставил ги сами да поговорят, естествено, но седял на няколко крачки от тях, ако евентуално Благой избухне и стане нещо", предадоха случилото се запознатите.

Самата среща, за шок и за ужас на футболиста, траела едва няколко минути. Полина му казала с възможно най-ледения си тон, че е решила и няма да се отметне, както и че не иска да губи своето и негово време в безсмислени диалози.

"Ще говорим отново пред съда, нека не усложняваме", отсякла тя, врътнала се и си тръгнала с баща си. А Георгиев останал с увиснало чене.