След като месеци наред се говореше за раздялата им, а Емилия и Жорж Башур по-скоро я отричаха, днес в интервю певицата призна истината. И тя е, че да - двамата наистина са били разделени за известен период от време. Към момента обаче отношенията им са подобрени и отново живеят заедно.

"Хората постоянно правят такива неща - разделят се, после се събират. Важното е да сме живи и здрави, а другото ще си го оправим, както можем", каза Емилия, която към днешна дата продължава да бъде съпруга на Башур и двамата си гледат дъщеричката Жоржина.

Емилия не назова причините за краха помежду им, но ние вече го бяхме оповестили, информирани от техни близки. И причината е била възможно най-тривиалната - кръшканията на бизнесмена.

Да, Емилия е свикнала да носи рога, преди години Коко Динев не можеше да си закопчее панталоните, но в случая с Башур повярвала, че е различен. В началото той бил коренна противоположност на Коко - мил, отдаден, грижовен... и тя смятала, че няма да погледне друга. Уви, станало точно обратното и впоследствие разбрала за няколко афери на Жорж.

"Побесня и се разделиха, но после размисли и реши да му прости. Може и глупост да е, защото никой не й гарантира, че пак няма да се въргаля с други", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com