Преди дни Емилия втрещи всички с голямата новина, че е направила дует не с кого да е, а със Слави Трифонов. Да, това е факт, а песента излиза на 29-ти октомври и се казва "Закъсня".

Дори най-верните фенове на Емилия обаче не можаха да повярват, че Дългия е решил да пее с нея, защото никога не е показвал по какъвто и да било начин, че тя му е сред любимите изпълнители.

Така се и оказа. Близки до съпругата на Жорж Башур разкриха, че първоначално Слави отказал категорично на певицата и не искал и да чува да записват общо парче. Ема обаче така се нахъсала, че не спряла да му звъни и да го моли, а накрая отишла и взела кредит, за да си плати "услугата".

След куп увещания, молби и сумата от 50 000 лева, Дългия накрая склонил и записали парчето. Както знаем, Слави не взима пари от всеки, а с някои изпълнители като Софи Маринова и Криско сам е искал общи проекти. Тук обаче нещата са различни и тази, която има нужда от дуета, е само Емилия.

Знаем, че Трифонов винаги е имал и продължава да има купища фенове, докато Емилия отдавна тъпче на едно място в кариерата си. Тя била убедена, че след парчето със Слави ще дръпне рязко нагоре и ще успее бързо да си избие парите, които му е платила - при това само от гледания в мрежата.

А и смятала да си вдигне хонорара на 8 000 лева за участие в клуб, което не е ясно дали ще й се получи.

Източник: Crimesbg.com