Мария се засече с жената на бившия си Димитър Андонов - Никол Андонова!

Законната вече госпожа Мария Гущерова едва не си глътна дъвката от стрес преди няколко дни, когато се засече в известен столичен ресторант не с кого да е, а с може би най-омразната си жена - новата съпруга на бившия й благоверен Митко Андонов. Това разкриха източници, близки до хотелиера, станали очевидци на сцената.

Стилната и красива Никол Андонова била на среща със свои приятелки, когато изненадващо в заведението се намъкнала и Мария Гущерова. Певицата на "Пайнер" имала уговорка с известен стилист - вероятно, за да обсъдят поредната й нова визия. Какво било учудването й обаче, когато зърнала, че само на няколко крачки от нея стои Никол Андонова?!

[caption id="attachment_336260" align="alignright" width="300"]Мария Мария и Никол Андонова заедно в известен столичен ресторант, пламнаха искри[/caption]

Припомняме, че от известно време насам Мария е буквално на нож с бившия си Митко Андонов. Хотелиерът е бесен от опитите на Мария да разреди до минимум срещите му с малката Марая, на която певицата внушавала, че истинският й татко е Християн Гущеров. Нещо повече - наскоро Митко Андонов дори постави ултиматум на Мария да коригира отношението си към него и дъщеря му, в противен случай ще си търси правата по законов път.

Точно това била и причината за разговора между Мария Гущерова и Никол Андонова. Прясно омъженото миньонче се направило на разсеяно, все едно изобщо не е отразила присъствието на Никол в ресторанта. Съпругата на Димитър Андонов обаче бързо й свила сърмите.

"Като истински интелигентна жена, Никол Андонова кимна с глава на Мария, когато я видя да влиза, а после продължи разговора с компанията си. А на тръгване се приближи до Мара и учтиво й подаде ръка. Тя гледаше като вцепенена, но буквално се опули, когато Никол с усмивка й каза, че очаква с нетърпение да види Марая в дома си следващия уикенд. Беше спокойна, но и решителна", разказват свидетели на случката между Мария и Никол Андонова.

Източниците са убедени, че точно възпитаното и сериозно поведение на Никол е причина Мария да изгуби почва под краката си. "Тя очакваше да й се вдигне скандал, на който да отвърне със същото, но уви - това не е в стила на Никол, нито на Митко Андонов. Тя остана още десетина минути в заведението, след което си грабна палтото и офейка като подгонена. Изглеждаше бясна и явно осъзна, че няма да й е лесно да натресе бащинството на Християн Гущеров", убедени са свидетелите.