Дарина Йотова - Дара е случайно откритие на Саня Армутлиева от формата "Х Фактор" и моментално се превърна в нейна отявлена любимка. Звездата на Дарето обаче изгря стабилно едва наскоро, когато започнаха да я канят по различни формати и реклами.

Последно сега я гледаме, както танцуваща в "Денсинг старс", така и хапваща понички с Христо Стоичков в "Кауфланд". Казано накратко - Дара твърдо и категорично би шута и прати в девета глуха бившата си "конкурентка" Гери-Никол, която се фукаше, че е известна, ама само заради парите на татко. А... коя беше Гери-Никол днес?! Сори, но вече не помним...

Въпреки масовата симпатия към Дара обаче, тези дни фенове я насмотаха в нета затова, че ги лъже. При това най-безсрамно. Появиха се снимки на Йотова, на които се твърди, че тя е напълно себе си - без капка грим и натурална.

Че е натурална, е натурална и това се вижда от самолет. Грим няма никакъв, но... Огромното "НО" обаче е свързано с това, без което никоя женска красота не е нищо, а именно - хубавата кожа. Е, Дарето е снимана само по "кожа" на фотосите, но тази кожа няма нищо общо с нейната, защото е направена буквално порцеланова с филтри. Това се вижда от самолет.

"То така и баба Яга ще замяза на мацка, хайде де - ни пъпка, ни гънка, ни белег... кого лъжат всички?!", креснаха в нета.

Източник: Crimesbg.com