Всичко можехме да си представим, но не и Григор Димитров в прегръдките на Николета Лозанова!

Григор Димитров може и да е голям и даровит тенисист, но като мъж падна твърде ниско. Това е мнението на голяма част от познатите на Гришо, след като научиха потресаващата вест, че е паднал в капана не на кой да е, а точно на Николета Лозанова.

Оказа се, че след скандала и временната раздяла с дългогодишната си любима Мария Шарапова, Григор Димитров се е отдал на скрития чар на Николета Лозанова. Що се отнася до нея, тук няма нищо странно - след развода с Валери Божинов, водещата на "Папараци" неистово си търси богат мъж, който да задоволява капризите й.

[caption id="attachment_340270" align="alignright" width="300"]Николета Григор Димитров се хвана на въдицата на Николета - кой можеше да предположи подобно падение?![/caption]

"Николета е една златотърсачка, която не е способна сама да изкарва достатъчно пари, за да живее като принцеса, поради което и на главата си ще застане, само и само да намери поредната касичка. Гришо обаче луд ли е да замени Маша с това недоразумение?! Хайде, Валери Божинов и Ники Михайлов били глупави футболисти, ами той - уж интелигентно момче се водеше", коментират близки до тенисиста.

Аферата на Николета Лозанова и Григор Димитров започнала преди около месец, когато родната търсачка на богаташи се свързала с Гришо в социалните мрежи. След доста дълга и провокативна кореспонденция от нейна страна, златното ни момче се поддало на изкушението и станала тя, каквато станала.

Дори преди турнира в Истанбул, Григор Димитров изненадващо кацна в София. Но не, за да се срещне с близките си или с родни журналисти, а за да се отдаде на бурни ласки с мъжемелачката НиЛо.

Разбира се, забежката на Гришо не остана скрита за Мария Шарапова, която е повече от бясна. Рускинята твърдо е решила да тегли чертата на връзката си с българина и да продължи напред, пишат руски медии по случая.

"Гришо направи, каквото можа, за да съсипе сам живота и кариерата си. Хване ли се с Николета, ще го сполети същото като Валери Божинов - ще се провали тотално като тенисист, защото тази жена е в състояние да съсипе всеки мъж. Жалко за момчето", убедени са приближени до тенис легендата ни.