Нажежена до краен предел е обстановката в Сървайвър, а нервите на участниците се опъват все повече с всяко изминало денонощие. Кулминацията обаче дойде от кулинарката Божана Кацарова, която отдавна доказа, че е устата скандалджийка и пет пари не дава с кого ще се заяде във формата.

Както знаем, още от началото тя не понася Благой Георгиев, а дали причината е, че той не гледа на нея като на жена, това си знае само тя. Благо постоянно лобира за Татяна, с която навремето са мачкали чаршафите, което дразни все повече Божана.

В един момент тя скъса синджира, не изтрая и нарече публично Благой "смешник" и "нулев мъж". Това се разигра пред очите на всички в предаването, както и на зрителите, а Джизъса едва не я попиля.

"Какво прави тоя в такова предаване като това е формат за умения, сила и издръжливост?! Знаят ли хората навън, че въпросният по цял ден си гледа рахата, лежи си, пуши си и си готви, за да плюска?! А като се наплюска, започва да си тананика народни песнички, след което захваща да се моли с часове, или поне да го играе, че се моли", взриви с разкритието си Кацарова.

Тя и дружката й - Снежана Макавеева са убедени, че мястото на футболиста отдавна е в България, а не в Доминикана, за да се "почесва" и да сменя жените си, както го умее.