Все по-умърлушен и без настроение изглежда Евгени Генчев, когато е до годеницата си и уж голяма любов - Валерия Георгиева. Това забелязаха първи потребители в мрежата, които отдавна пускат снимки на Генчо до Вал и Генчо до други хора, за да се види разликата в усмивката и излъчването му.

И ето, че се оказаха прави. Преди ден близки до пианиста разкриха, че той действително се чувства самотен и объркан във връзката си с плевенчанката, която първоначално наистина е харесал. Валерия обаче се постарала да го отдалечи от себе си и да убие любовта му с постоянните си налагания, капризи и инат - във всичко.

Взрив! Близки на Евгени: Влюбен е, но не във Валерия! Чуди се как да й го каже! (подробности + СНИМКИ)

А още по-големият проблем е, че Евгени започнал да изпитва силни чувства към друга и то не коя да е, а певицата Виктория Георгиева. Двамата работят заедно още от края на "Ергенът" и е повече от видно, че се разбират чудесно. Вики е отворен и добродушен човек, хубавица е, но... досега никога не се е показвала с мъж.

Взрив! Близки на Евгени: Влюбен е, но не във Валерия! Чуди се как да й го каже! (подробности + СНИМКИ) - Снимка 2

Припомняме, че имаше доста писания за ориентацията й и това, че има сериозна връзка с доста по-възрастна от нея дама. Дали това е така, все още няма потвърждения, но ако е, то Генчев яко го е загазил.

"Няма значение дали Викито ще му "върже", или не, но ако не му е хубаво с Валерия, трябва да я остави. Той никога не е зарязвал гадже, винаги момичетата са го оставяли, но не бива да е толкова нерешителен", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com