Благой Георгиев няма равен, ще става татко за... пети път! Пети! Футболистът отдавна е на принципа - нова жена, ново бебе и ето на - заплоди младата си невеста Полина Спасова. Явно при него важи текстът, който пееше Слави Трифонов - "няма не искам, няма недей"...

Знаем, че велинградчанката бе категорична, че не иска да ражда в скоро време, защото е още твърде малка за бебета, но... Преди няколко часа лично тя потвърди вестта в мрежата.

Взрив! Благой заряза бременната си жена заради Сървайвър: Полина потвърди, чака бебе! (МНОГО СНИМКИ)

"Да, бременна съм. Чакам нашето дете с Благой", отговори Поли на въпрос на свои последователи в Инстаграм. И пусна снимки, на които, разбира се, наедрялото й коремче още не личи толкова, но и е добре прикрито.

Взрив! Благой заряза бременната си жена заради Сървайвър: Полина потвърди, чака бебе! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Моментално в нета се появиха разнородни коментари към бившия футболист. Едни го осъждат, че е оставил съпругата си в това положение и си е грабнал чукалата за Доминикана, а други го защитават и смятат, че е отишъл да се бори за парите в името на детето, което ще се роди.

"Какви борби, какво дете, бе?! Хайде да се хванем сега на бас колко точно ще "изкряка" с Полина като се роди бебето?! Тоя Блажко напуска жените си скоро след като са родили, хваща го секлет явно. Спасова трябваше да се въздържа още доста време от зачеване, ама на... Сега да му мисли как ще гледа бебе и как ще "държи" мъжа си при себе си", коментират в нета.