Отричат или не, това, че Благой Георгиев и Татяна Къцова са били любовници преди време, се оказва факт. Никоя жена, колкото и да е тъпа, не би направила нещо толкова лично, интимно, че дори и гнусно, ако не е била интимно близка с някой мъж.

Преди часове в Сървайвър гръмна скандалът, че Джизъса за пореден път е спасил Татяна и я е оставил в предаването, защото тя му е като съпруга там. Не, че нещо, но певицата изпра гащите на футболиста, а това е нещо наистина прекалено.

"То да бяха само гащите му... Татяна прави нещица на мъжете, за да са доволни, каквито ние и други жени определено не бихме направили", изказа се пред камерите Снежана Макавеева, която принципно не блести със скромност и железни морални задръжки. Щом тя заяви това по адрес на чалгарката, можем само да си представим какви ги е "въртяла" на Благой Георгиев извън кадър.

Интересно е как и дали ще реагира официалната съпруга на Благо по темата. Знаем, че двамата са женени само от месеци, а той замина за Доминикана. Полина Спасова неведнъж е отсичала, че му вярва повече, отколкото на себе си, но пък и Блажко неведнъж е доказвал точно обратното - че не е за вяра.

Какво ще стане след тази поредна изцепка и ще си замине ли Татяна от играта, тепърва ще видим.