Дръзката и наперена каратистка Айлин Бобева рязко ще превърти играта в "Ергенът" и ще се вкара в положение, от което да й се приплаче. Нищо повече - тя ще разбере, че се е изложила и унизила пред Евгени Генчев и зрителите дотам, че ще поиска сама да напусне предаването.

Това разкриха източници от кухнята на формата след предишния епизод, в който видяхме как пианистът на два пъти се целува страстно с модела Валерия Георгиева. Валерия е най-близката приятелка на Айлин в къщата и разбира се, сподели първо на нея.

Всички видяхме реакцията на Бобева, а именно, че тя заподозря в целувката на Евгени с Валерия "таен план", с който да я накара да ревнува. Казаното пред камерите обаче е нищо пред това, което Айлин е говорила в самата къща и е стигнало до ушите на Генчев.

Разбрал за подозренията й, Ергенът я вика настрани и й обяснява, че я харесва, но повече е харесал Валерия, изпитал е тръпка и целувката му с нея е била истинска. Той се опитва да успокои Айлин, но егото й е така засегнато и тя така се срамува от филма, в който се е вкарала, че изригва и за няколко часа действително иска да си събере багажа и да си ходи.

"От екипа едва я разубеждават да остане, защото това е риалити, забавно предаване... Но наистина унижението си е голямо", коментират източниците.