Бившите любовници Аня Пенчева и Стефан Данаилов се награбиха!Горещи страсти

ще избухнат между Аня Пенчева и Стефан Данаилов заради новата постановка на Народния театър „Актрисата”. От няколко дни актьорите вече репетират усилено на сцената за предстоящото представление. [caption id="attachment_424663" align="alignright" width="300"]Аня Пенчева Аня Пенчева и Стефан Данаилов отново се награбиха[/caption] Спектакълът бе преместен от 2 май за 7 юни, за да може актьорът да се почувства по-удобно в обувките на героя си. „Искам да се чувствам достатъчно комфортно на сцената, а това все пак става с тренировки”, смее се Ламбо. В пиесата „Актрисата” той играе швейцарския банкер Чарлз безумно влюбен в отдавна преследваната от него театрална примадона Лидия.

В нейния образ влиза прекрасната Аня Пенчева, а в една от сцените двамата имат 5-минутна целувка уста в уста пред всичките си колеги.

„Ами какво има да ме притеснява, няма за какво. Ние, актьорите, за този миг живеем, да сме на сцената”, споделя Мастера. Неговият герой през цялото време ще се придвижва с електрическа количка, но това въобще не го тревожи. „То и мен ме болят краката, имам проблеми с тях, нопък и героят, в който ще влизам, е като мен. Така че нещата се припокриват”, смята Ламбо. Професорът е и постановчик на спектакъла, а племенницата му Росица Обрешкова е режисьорът. Доскоро репетициите се провеждаха изцяло в дома на Данаилов. Там край отрупаната маса с първокласни питиета и мезета, по цял ден се лееше речта на учениците на Ламбо от различни випуски–Иван Панев, Ненчо Илчев, Павел Иванов. Плюс Кирил Ефремов, Иван Лечев, който е автор на музиката и художничката Елена Иванова. Веселата компания завършват Кирил Кирилов, продуцент на пиесата и Роси Обрешкова, пише вестник „България днес”. „Всичко се върти около примадоната–моята Аня Пенчева. Тя още не е за изхвърляне, но е решила да излезе за последен път пред публиката, при това във „Вишнева градина” на Чехов... С колежката Аня Пенчева е много забавно–тя е много щурава, истинско чудовище, готова е на всичко, само не знам как ще я направят стара и грозна. Виж ме мен колко красиво остарявам–това ви чака всички, но такъв е животът”, шегува се секссимволът на българското кино. Данаилов споделя, че този път се радва да покаже самия процес на репетициите, а не само готовата пиеса. „Нека журналистите видят този път самия процес, а не направо крайния резултат. Похвалят те и айде „бай”. Така че в интересни моменти пак ще ги каня”, споделя още Ламбо.