Не си губи времето бившата половинка на Димитър Рачков. Младата Анита Димитрова скоро ще стане и млада родилка. Да, тя е бременна - да й е честито! Осеменителят, така де - бащата на бебето, е американецът милионер Ник Стемпер, с когото Анита се запозна преди няма и половин година. А ето, че вече е бременна в четвъртия месец, разкриват близки до нея хора.

Това обяснява и бързия годеж, който двамата с Ник направиха, както и факта, че той я взе при себе си в Щатите. В мрежата обявиха, че вее ще наричат Димитрова - Спиди Гонзалес, предвид мълниеносната бързина, с която успя да върже милионера.

"Че тя е заченала още на втория месец от познанството им. Евала! Но сигурна ли е що за птица е този Стемпер и дали наистина е толкова прекрасен и романтичен, както изглежда през първите им дни?! Що жени са вярвали и са се женили за чужденци, все едно манната небесна им се е изляла отгоре, а после пищят и се чудят кого да търсят за помощ. Дано не е такъв и нейният случай, но реално тя не знае нищо за този мъж", коментират в нета.

Любопитно е дали Димитър Рачков е честитил и дали ще намери време да честити бременността на бившата си изгора, с която живя три години, но от него Анита така и не "хвана".

"Явно добре си е правила сметката, че иска само парите и славата му, но не го иска като мъж занапред", убедени са запознати.

Източник: Crimesbg.com