Двамата бяха заедно наистина дълги години и почти всички очакваха да останат така до старини. Но ето че близки до Ани Хоанг хвърлиха бомба с разкритието, че тя е била шута на доскоро любимия си Люси Иларионов и се чувства чудесно от този факт.

Причината за раздялата им не е ясна на сто процента, но един от огромните им спорове, които се задълбочавали във времето, бил по темата за децата. Люси отдавна карал Хоанг да му роди дете, за да се превърнат в нормално семейство, но тя не искала и да чуе. Дали заради фигурата си, или просто е усещала, че Иларионов не е нейният човек, но певицата упорито отказвала да зачене и взимала всички нужни мерки.

Взрив: Ани Хоанг би шута на Люси Иларионов, търси мъже по г@л задник! (той е бесен - СНИМКИ)

Това вбесявало Люси, отношенията им се обтегнали до крайност и Ани си вдигнала чукалата. Да факто от месеци тя не е пускала снимки с бившия си в нета, което е показателно. През лятото се е снимала с баща си, с друг свой роднина, но не и с Люси, с когото допреди време бяха като д-пе и гащи.

Взрив: Ани Хоанг би шута на Люси Иларионов, търси мъже по г@л задник! (той е бесен - СНИМКИ) - Снимка 2

Нещо повече - Ани започна да пуска все по-разсъблечени и провокативни снимки в нета, а преди часове стигна дотам, че да си навре задницата в обектива и очите на мъжете - буквално.

"Тя си търси ново гадже и как по-добре да го постигне от това да покаже малко плът?! Е, при нея не е точно малко, но... Люси обаче е бесен и едва се сдържа да не отиде при нея и да я ошамари. Още я обича и иска да си я върне, но ако чувствата й са си отишли...", коментират източниците.