Ани Цолова явно е станала двойно по-решителна, откакто навърши 40 години - отказва да търпи повече!

Водещата Ани Цолова претърпя коренна промяна и втрещи близките и приятелите си с неочаквано разкритие. След като навърши 40 години и за кратко преживя лек душевен срив, журналистката явно си е дала равносметка за живота и отказва да търпи повече проблемите в брака си. Това разкриха източници близки до обкръжението й.

Припомняме, че от доста време насам Ани Цолова е тази, която изкарва основните приходи на семейството и на практика тя го играе мъжът в къщата. Водещата се скъсва от работа, за да успее да издържа домакинството и поддръжката на огромния им палат в Драгалевци, докато съпругът й Васил Мичев го карал от кротко, по-кротко.

[caption id="attachment_340560" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова взе нещата в свои ръце и постави изричен ултиматум на Васил Мичев[/caption]

На всичкото отгоре, преди седмица Ани научила от "любезни" съседи, че докато тя вършее по задачи, пазарува и плаща сметки, Васил на няколко пъти бил засечен в отдалечено заведение с непозната дама - блондинка (по правило).

"Ани Цолова е точно такава, каквато я виждате на екран - откровена, пряма и с твърди принципи. Когато разбра какви ги върши Васил, направо полудя. Хвана го натясно, разбира се, но той отрече всичко. Дори и да няма нищо лично с тази жена обаче, Ани му постави категоричен ултиматум - или се взима в ръце и започва да работи като истински глава на семейството, или тя е дотук", разкриват познати на журналистката.

Те са убедени, че решението да се раздели с Васил Мичев, пък дори и само временно, е узряло от доста време в ума на водещата, която все повече се дразнела от спокойствието и лежерното ежедневие на Васил.

"Васко е оператор и имаше време, в което действително работеше много и носеше стабилни доходи в семейния им бюджет. Откакто го уволниха обаче, някак започна да мързелува. От годините ли е, от какво ли, но Ани не е жена, която ще търпи дълго по-слаб мъж от нея", убедени са източниците.

Научили за евентуалния разпад на брака й, близките и приятелите на Ани Цолова посрещнали новината като ошашавени, но в крайна сметка я уверили, че ще застанат до нея и ще я подкрепят, както и да реши да постъпи.