Да, често пъти любовта си отива, но на нейно място идва омразата. Този сценарий наблюдаваме и при бившите годеници Анелия и Любомир Захаринов, които от крилете на любовта, паднаха директно в някаква адска дупка.

Кой крив, кой прав там, не знаем, но никъде досега не се е говорило за някакво прегрешение на певицата. Докато за сексуалните подвизи на Захаринов с чужди жени, се носят легенди. Какво му харесват, само те си знаят, но ето че и самата Анелия беше сериозно оплетена в мрежите му и то доста време.

Днес, когато наглостта на Любо Захаринов стигна дотам, че да се покаже с новата си млада изгора Кристина и да направи Анелия за посмешище, певицата не се поколеба и отвърна на удара с тежката артилерия.

Тя се показа в нета горда, дръзка и секси, с високо изправена глава като буквално зашемети всички. А близки до нея разкриха, че е готова на всичко, за да разкаже играта на лигльото.

"Ти ли бе, сульо?! Мога да имам всеки мъж, когото поискам. Порадвай се на мижавата си слава, защото утре никой няма да помни името ти. А аз съм и ще си остана Анелия", заявила наскоро певицата пред приятели. И да, напълно права е в това.

Източник: Crimesbg.com