Пикантна и прелюбопитна "сценка" разиграха Анелия и Любомир Захаринов, при това пред очите на десетки зрители в столичен мол. Както знаем, двамата са двойка от доста време, живеят заедно и се обичат - това е безспорно, поне до момента. Но циркът, който спретнаха пред очевидци, бил просто ненадминат.

Причината за него е... ама, разбира се... коя може да бъде?! Причината е жената, естествено - Анелия. Която разиграла сцена на ревност към половинката си, на два пъти споменавайки думата "тя".

"Откъде накъде?! И коя е тя, че да й обръщаш внимание?! Харесваш ли я?! Харесваш ли я, те питам?! Ако да - ами обръщай се и заминавай при нея, какво правиш тук?! Изобщо не ми пука и пет пари не давам какво ще правите заедно", нареждала Анелия, видимо бясна, докато Любо вървял плътно до нея и се опитвал да я успокои с думи и прегръдки.

Очевидците разкриват, че бизнесменът наистина изглеждал ошашавен и личало, че Анелия се ядосва не са станала вече изневяра, а за предполагаемите му симпатии към някоя си. Което е смешно, но типично за дамите.

Самата певица неведнъж е признавала доброволно, че е адски ревнива, а към Любомир тя изпитва и неконтролируеми страсти, така че... смятайте!

Източник: Crimesbg.com