Какво е направила със себе си Алекс Гърдева?! Това се питат шокирани потребителите днес, след като участничката от "Ергенът" с Виктор Стоянов показа своя нова реална снимка. На която лицето й няма нищо общо с това, което познаваме от екрана и извън него.

Взрив: Алекс Гърдева си смени физиономията, това не е тя! (виж още + ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Очевидно е, че Александра Гърдева е предприела цялостна корекция на чертите си като за целта се е бръкнала със значителна сума пари (нито една естетична процедура не е евтина и всички го знаем). Кой я е финансирал, защото доходите й далеч не позволяват подобни "разхищения", е отделен въпрос, но едва ли е Илиян Найденов с парите от продажбата на чайчетата му.

Щателен поглед върху лицето на Гърдева дава да разберем, че тя е посетила и някой от добрите дерматолози и естетични хирурзи у нас, защото промените са направени професионално и без издънки (поне на първо четене).

Устните на Александра са променени, променени са и скулите, както и долната челюст, а подозираме и за намеса в зоната на очите. Някак самото й изражение е вече като на "фатална жена", докато преди изобщо не можеше да се похвали с това.

Е, намериха се и потребители, които са убедени, че има голяма вероятност Гърдева да не е прибегнала до скъпи интервенции, а да е променила лицето си чрез филтри и познатия ни фотошоп. А дали е така, ще видим от следващите й фотоси.