27 години разлика във възрастта! Да, не е грешка при писането, толкова е - 27 години. Виктория Готева е на 27, а Евгени Димитров - Маестрото на 54. Двамата вече са съпрузи, а сватбата им бе в средата на миналия месец, в тесен кръг.

Днес колегите на булката, която е репортер в Би Ти Ви, ги поздравиха официално и стана ясно, че двамата са крили връзката си, продължила три години.

Взрив: 27-годишната Виктория и 54-годишният Маестро крили връзката си 3 години! (сватбата им шокира всички - СНИМКИ)

Маестрото, който е дясна ръка на Слави Трифонов и шеф на Ку-ку бенд, се запознава с Виктория, която отива при него на уроци по пиано. И от урок на урок, та в леглото... Лошото е, че много от близките и познатите на Вики са притеснени за бъдещето й, а причината е една - Евгени си е заклет женкар.

Взрив: 27-годишната Виктория и 54-годишният Маестро крили връзката си 3 години! (сватбата им шокира всички - СНИМКИ) - Снимка 2

Музикантът има общо шест деца от различни жени, а любовниците му са неизброими. По едно време всяка от трите му любовници гледаше по едно от отрочетата му, защото, разбираемо, той не е в състояние да се справи сам. В материално положение е добре, но откъм време едва ли.

Дали ще направи бебе и на новата си съпруга - със сигурност (ако вече не е напът). "Дано с Виктория да се кротне най-сетне, макар да се съмняваме. Но тя си има глава на раменете, не е глупава и да му мисли. Дето се вика, човек сам си кове съдбата с решенията, които взима", коментират запознати.