Застарялата любовчийка Дони Василева, която повечето познаваме просто като бивша Мисис Баба, се похвали с нова любов. Последно помним скандалния й развод с предишния кмет на Стрелча - Стойно Чачов, от когото тя се оплака, че й слагал еленови рога с разклонения.

Мнозина обаче още тогава не заеха изцяло страната на Дони, а тъкмо обратното - обвиниха я, че не си гледа годините, а само търси в чие легло да отиде и кой мъж да завърти. "И все около такива с пари и власт души. Какво очаква после - много ясно, че ще я сменят с някоя по-млада, готина и по-умна от нея", коментираха тогава в нета.

Днес Дони твърди, че е на седмото небе от радост със своя Момчил, когото забърсала в интернет. Двамцата се запознали във Фейсбук като първо дори не си знаели реалните имена. Което моментално навя на въпросчето какъв ли фалщив профил има баба Дони и какво ли прави в него.

Въпросният Момчил бил роден в България, но живеел в Берлин и бил от рода на наши дипломати - пак намаза баба Дони, поне засега.

"Много е миличък, много откровен, много истински. Няма нищо общо с предишните ми мъже", каканиже в екстаз Василева. Но нейни познати се усмихват под мустак убедени, че не Момчил далеч няма да е последното попълнение в леглото й.