Помните ли този "светъл образ" Джино Бианкалана, който стана известен просто с това, че е... известен?! Е, днес мачото отново не е в България, но този път не просто си отиде в Щатите, а избяга. Заради огромни дългове, които е натрупал и които няма как да плати, заради множеството си безумни постъпки.

А жена му Кристиана Канева, която му роди дъщеричката Данаила, са си тук и живеят при родителите й. Кристиана не иска да чува за Джино и на практика му отне детето, което той ще има възможност да вижда изключително рядко и то при добро поведение.

"Джино задлъжня на много хора, но не това е лошото, а това, че жена му трябваше да се нагърби да издържа и него, заедно с детето им. Що за безотговорност е да имаш едногодишна дъщеричка и да мислиш само за тунингите на колите си, с които да се правиш на гъзар в социалните мрежи?! Ами не, не си гъзар, смотаняк си", коментират запознати.

Знаем, че Джино се напъна да отваря и тузарско заведение в столицата, но пак не си направи добре сметките за разходите по него и от напъни за ВИП взе, че фалира покрай пандемията.

"Кристиана горко съжалява, че е била с него изобщо, но поне се радва на детето си", казват източниците.

Източник: Crimesbg.com