Цеци Красимирова най-после изплю камъчето

От няколко месеца в публичното пространство циркулира новината, че Красимирова е разделена със съпруга си, американския милионер с руски корени Майкъл Струмейтис. Досега мълчеше, но накрая  реши да каже цялата истина за развода с мъжа си и причините, довели до него.

„През есента на 2022 година проведох сериозен разговор със съпруга си и решихме да се разделим. В процес на развод сме, въпреки че процедурата върви малко тромаво.

Една от основните причини е, че не ми дават виза за Америка, въпреки че съм омъжена за американски гражданин. А брак на 5 години няма как да оцелее, ако съпрузите са на два континента.

Но с Майкъл оставаме приятели, а и продължаваме да работим активно по общи проекти. Все пак се познаваме от 15 години, а и обичам да приключвам дадени отношения с блага дума и разбираме“, обясни причината за развода си Цеци Красимирова.

По думите й сега тя се радвала на мечтаното спокойствие, защото се чувства пренаситена от пътувания, емоции, срещи и събития в живота си.Целият й фокус бил насочен към новата й компания, която стартирала преди две години с екип.

Тя подготвя продукти, насочени към сексуалното здраве, безсъние,проблеми със стреса. Ще ги предлага у нас, в Европа и Азия, изцяло онлайн.

Според слуховете обаче Цеци Красимирова се разделила с богатия си съпруг заради неговите безконечни изневери.

Източник: Блиц. шоу, Crimesbg.com