Всички знаем, че Слави Трифонов няма деца (поне засега), знаем и че най-много на света обича семейството си и сестра си Петя, а покрай нея, разбира се, и своя племенник Теодор. Дългия разполага със завидно финансово състояние и е щедър към любимите си хора. Доколко това обаче е полезно за 28-годишния му племенник, е друг въпрос.

Момчето, което Слави е взел под крилото си и което като нищо ще остане единственият му наследник, го е ударил през просото. Теодор не спира да се фука с маркови дрехи и аксесоари, както и да обикаля по почивки, които лично той няма как да си позволи. Защо ли?! Ами, защото не работи и няма доходи.

Всъщност Тео доста пъти е взиман на работа при Слави, след като следваше в Шанхай, но прекъсна обучението си. Дългия му подаде ръка и го взе при себе си и то на много висока заплата, но племенникът му така и не успява да се сработи в екип.

Той е умен, знае четири езика и има отлична компютърна грамотност, но защо да се хаби като има такъв вуйчо?! Последните му показни снимки са от Малдивите, където Тео го играе на Дон Баро, а отлично знаем, че не би могъл да си позволи този воаяж с лични пари.

"Слави го е разлигавил. Прави го уж за добро, но това превръща Теодор просто в един вуйчов хрантутник", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com