Сашо Диков влезе в 70-така и се реши да даде първото си интервю за Диана Любенова към БНТ. Водещата със сигурност остана доволна от избора си на гост, който успя да шашне и нея, и зрителите.

Диков може и да остарява, но самочувствието и увереността в собствените му сили не го напускат, което е завидно. А и със сигурност спомените му са още млади, тъй като с радост ги разказа в ефир.

Сашо наблегна особено много на това, че може и да е на 70, но си е надвил на масрафа и има живот, на който могат да завидят мнозина - еле пък в личен план. Той се изфука, че е крайно доволен от любовите си през годините като намекна на това, че жените хич не са били една или две.

"И какво сега, излезе да се хвали колко жени е "обърнал" ли?! Голям е", шегуват се потребители в нета, докато Сашо Диков допълни, че е на плюс и в работата си, както и в живота като цяло... Браво на него!

Както знаем, той е бивш съпруг на Аня Пенчева, от която има дъщеря Пипи. Петя Дикова е и единственото му чедо, а след брака с Аня най-известната му връзка май си остава със златната Лили Игнатова.

Вярно е, че двамата не се пускаха на снимки и не афишираха любовта си, но тя беше някак обществена тайна. Всички останали завоевания на Диков малко или много оставаха в сянка, което ще рече, че човекът е джентълмен.

Източник: Crimesbg.com