Ивана и Митьо Очите бяха засечени заедно на романтична вечеря!

Певицата на народа Ивана и бившият пандизчия Димитър Желязков, прочут като Митьо Очите, отново са подновили горещата си връзка. Двамата бяха засечени заедно на романтична вечеря край морския бряг на Несебър, където си гукаха сладко в продължение на доста часове. Това разказаха клиенти на ресторанта, в който Ивана и Митьо Очите вечеряли.

Двамата били занесли в заведението една пуйка, която настояли да бъде приготвена по специален и диетичен начин. Припомняме, че от доста време насам Ивана е запалена по здравословното хранене, с което се опитва и да отслабне, но все не й се получава. Пуйката им с Митьо Очите обаче станала божествена и ухаела така, че от съседните маси не спрели да се облизват, коментират свидетели на срещата на Ивана и Митьо Очите.

[caption id="attachment_325066" align="alignright" width="300"]Ивана Ивана е подновила отношенията си с Димитър Желязков[/caption]

Това, което някои знаят, а други не е, че Ивана и Митьо Очите се познават още от съвсем млади като дори учили в едно и също училище близо година. Те са имали наистина силна и страстна връзка, но после работата на Ивана ги разделя. Парадоксално като се има предвид, че тъкмо Димитър Желязков е уредил Ивана да започне работа в "Пайнер".

Днес Митьо Очите строи модерен комплекс в Несебър, който или ще превърне в петзвезден хотел, или ще разпродаде апартаментите на баснословни цени.

Слуховете носят, че сред първите, които вече са закупили свое ново жилище там, е самата Ивана, която обожавала морето, а и честите срещи с бившия си и очевидно настоящ партньор.

"Ивана и Митьо Очите са двойка и който ги е видял там, няма да помисли друго. Вярно е, че не са се целували, защото наоколо имаше доста хора. Но се гледаха така, че няма как да не са влюбени. Особено Ивана - едва не го изяде с поглед и през цялото време му се хилеше", разказват клиенти на ресторанта, станали част от романтичната вечеря на Ивана и Митьо Очите.