Изглежда всичко се връща на този свят

Блестящият пример за това е Глория и новото  й гадже Добромир.

Певицата не спира да парадира с младото си гадже. Досега русенката не се е хвалила с мъж до себе си. Изключение прави бащата на щерка й, както и Йордан Джермански. Бизнесменът също бе по-млад от нея, но след като я накичи с рога, се разделиха с гръм и трясък.

Глория и Добри вече свободно демонстрират връзката си, като не спират да се пускат от екзотични ваканции.

Наскоро зли езици ги разделиха, като причината за това били чатове с по-млади жени. И на всичкото отгоре Добри безцеремонно заявявал, че е с примата на поп фолка единствено заради парите й.Дали е така или не, само певицата си го знае и си трае.

Но Глория не се впусна в обяснения, само показа една –единствена снимка от Доминикана. Там тя е на почивка в обятията на Добри, като компания й прави дъщеря й Симона.

Но, има едно огромно но. Глория направи всичко възможно дъщеря й да се раздели с бащата на внучката си –Дани Милушев. Това се случи през февруари миналата година. Причината-че няма професия, лентяйства и няма амбиции, а живее на гърба на двете певици. Според очевидци обаче Симона и той се срещали тайно по хотели, за да не разбере Гло. Но не се ли случва същото с поп фолк дивата?! И нейния Добри няма професия, образование и  е безработен, като изцяло лежи на нейната издръжка.

„Всичко се връща“, коментират в мрежата.