Казано е да не си градиш щастието върху нещастието на друг, защото ще ти се върне и май се потвърждава за енти път. Примерът е Диляна Попова, чиято връзка с Асен Блатечки отиде в небитието. Факт, който бе потвърден лично от самия актьор. Вчера той дори обяви, че има нова жена в живота си.

Близки до Блатечки обаче разкриха още нещо - мачото се запознал с новата си тръпка още в периода, когато бил с Диляна и й подарил прекрасни "рогца". Историята ви звучи познато, нали?! Всъщност същото направи и Попова като се влюби в Асен, докато той имаше семейство, дъщеря и жена.

"Любовта не е грях, не пита кога да дойде", вярваше тогава манекенката, която днес би трябвало да каже същото за новата "кралица" в сърцето на Блатечки. Само че нещата далеч не се развили така философски.

"Диляна хвана Асен в крачка като първо му видя няколко съобщения с въпросната. Първо той се опита да отрече, но беше ясно, че още през карантината отношенията им са се пропукали и рутината е убила любовта. Затова като го хвана втори път - "доброжелатели" я уведомиха, той сложи картите на масата", разказват източниците.

Към днешна дата Диляна също има връзка с Лъчезар Захариев и изглежда щастлива. А колко време Блатечки ще се задържи с новата, предстои да видим.