Наско Колев съвсем заслужено печели симпатиите на феновете си!Атанас Колев е истински кошмар

за всеки тв водещ, дръзнал да се надява на подробно интервю с него. Все пак откакто варненецът се прослави, се натрупа, макар и оскъдна, любопитна информация за него. [caption id="attachment_414911" align="alignright" width="169"]Наско Колев Наско Колев е момче с образование и множество умения[/caption] Именно покрай това феновете на младия рапър, който учи медицина, вече правят догадки защо е избрал да специализира акушерство и гинекология. Точно това е професията на майка му, докато баща му има малък бизнес, съсредоточен в търговията. Как и защо обаче Атанас Колев се е ориентирал към музиката и по-точно към рапа, все още няма обяснение. В рода му, казвал е той, има музикални хора, но няма музиканти. Няма и баскетболисти, какъвто бе рапърът доскоро. „Но има футболисти, боксьори”, споделял е изпълнителят. Преди да се ориентира към медицината, по всяка вероятност под влиянието на майка си, Атанас Колев имал солидни шансове да се изяви на друго научно поприще.

Рапърът, който е на 21 години, е завършил математическата гимназия във Варна и от ранна детска възраст усилено учи математика и физика. Паралелно с уроците, Наско започнал да тренира баскетбол. И до неотдавна бе в юношеския отбор „Черно море Порт Варна”.

В крайна сметка се наложило рязко да промени плановете си. Началото на раздялата му с баскетбола сложило участието му в „Х Фактор”, покрай което се прочу. Последва съвместна работа, а после и разлъка, с продуцентската компания Саня Армутлиева, а след това и с тази на певицата Мария Илиева. С последната Наско се раздели със скандал, който надхвърли професионалните спорове, заради скандалната им любовна връзка. Наско продължи музикалната си кариера сам, като междувременно започна да учи медицина. Ангажиментите му обаче все повече го отдалечавали от баскетбола, докато в един момент той се принудил да се откаже. В Къщата на „Вип Брадър” младият рапър намекна, че никак не му е било лесно да вземе решението да загърби възможността за спортна кариера. И още, че в момента се опитвал да анализира миналото си и последствията от него, за да реши накъде да тръгне. В крайна сметка стана ясно, че се опитва да открие себе си. Не липсват и доказателства, че е предприел това „търсене”, пише вестник Уикенд.

Само преди три години в едно от малкото си интервюта Наско Колев сподели, че нямал гадже и че „сега съм по-така, по отворените връзки”. Младият рапър призна, че мразел кльощавите жени, харесвал ги по-сочни.

Може би действително харесва по-зрели и пищни дами, коментираше се преди покрай слуховете за тайната му връзка с Мария Илиева, а и сега, когато в Къщата на „Вип Брадър”, заяви на Мира Добрева: „Много се радвам, че те познавам лично. Много! И много се радвам, че двамата попаднахме тук. Защото ти не знаеш, но именно разговорите с теб ме отпускаха малко по малко. И ми даваха смелост да съм по-отпуснат в комуникацията с другите. Даже само като си наоколо, дори да не си говорим. Много се радвам, че сме заедно в един сезон!”. И ако това емоционално откровение към Мира не учуди никого, то признанието, което Наско направи в Къщата пред бизнесмена Петко Димитров, определено изненада дори и почитателките му. С това стана ясна рязката промяна, която наскоро е настъпила в разбиранията на младия рапър. Ако до преди време той с усмивка загатваше, че не е много предразположен към сериозни връзки, то в риалитито стана ясно, че неизвестна дама рязко е преобърнала разбиранията и желанията му в личен план.

Наско не спомена нищо за нея, освен че се разделили неотдавна, както и че вината за разлъката била по-скоро негова: „Вършех глупости, без да си давам сметка, че тези грешки, които ги правя и ги допускам, може да ми костват нещо скъпо”.

Наско намекна, че приемал любовта си с въпросното момиче като даденост. И едва след края на отношенията им осъзнал какво всъщност е изгубил. А причината за това му заблуждение била именно положението на млада звезда. „Като някаква група фактори, дето ме облъчват отвсякъде постоянно, най-малкото на тази възраст, като ти дадат една слава и пари и ти започваш да не знаеш къде си... И не знаеш още как да си отиграеш картите, кое ти е важно, кое – не, и ставаш като въртоглав...

Ние си бяхме като другарчета, освен всичко друго. И аз това в един момент съм спрял да го виждам, да го оценявам и съм започнал да правя някакви неща, дето, ако се замислиш, това е най-малкото неуважение към човека отсреща... И в този смисъл не мога да я обвиня, че си е тръгнала после”, сподели Наско Колев.

Източник: hotarena.net