Дърво и камък се пукат, но не от студ, а от жега. Всички, както се казва, изпокапахме от тези 40-градусови температури и се чудим дали ще ни арестуват ако тръгнем без дрехи, че се не трае... а Десислава се наказва и самобичува.

Да, певицата шокира хората вчера на Слънчака, но буквално - гледаха я с опулени очи, защото на участието си се беше барнала със... сако. Сами виждате безумието - сако с дълги ръкави и всичко, което си подобава за връхната дреха през есента, та и зимата. Колкото и тънко да е сакото, а си личи, че не е тюлено, нали... не ни се мисли как се чувства тя под него.

Десислава може и да пее на тъмно и сравнително хладно, заради климатиците, но никоя от колежките й не се е показала в такъв вид. То мъжете не го правят, на които сакото върви да е дори ежедневна дреха, камо ли жена. Насред горещниците. Нещо повече - по едно време на сцената, заедно с нея се качи Емилия, която е била на мястото и виждате тя как е облечена - вероятно не е особено студено.

Отдолу Десито беше с вероятно красива рокличка, която обаче не успя да се види добре, а и личеше, че сакото хич не й е по мерак, просто се опитва с него да прикрие тлъстинките си. Десислава явно е наддала доста и вероятно смята, че ръцете й не са подходящи за презрамки или рокли без ръкави.

Съветваме я да не се комплексира от такива глупости и да се облича така, както й е комфортно. Всякак си е чаровна и хубава.

Източник: Crimesbg.com