Ева Веселинова се отрече от това, в което се кълнеше доскоро

Блондинката твърдеше, че ще остане до децата си възможно най-дълго време, за да ги гледа как растат. Всяка майка знае колко бързо растат наследниците й и как това време е безвъзвратно заминало, след като те за отрицателно време за излетели от семейното гнездо.

„Децата са моето щастие. Да ги гледаш как растат е най-голямото богатство. Заради тях вече смених приоритетите си. Вече не живея на бързи обороти. Забавих темпото  и вече се наслаждавам на всеки миг с децата си.Децата ме научиха, че щастието е тук и сега. Всичко останало може да почака.Не смятам скоро да започна работа.

Единственото, което искам, е да дам най-доброто от себе си и да ги даря с любов“, повтаряше като мантра доскоро Ева Веселинова.

Бившата панелистка на Гала от „На кафе“ се кълнеше, че никак не бърза да се върне на работа.

Близнаците й София  и Борис наближават две годинки и блондинката е готова да ги даде на ясли, за да работи.

За това тя се похвали пред феновете й в социалните мрежи. Като заяви, че са я предложили примамлива оферта, на която няма как да откаже.

„Аз съм журналистка и не бих се отказала от професията си.Обичам я  и ще започна работа“, заяви Ева Веселинова, с което се завъртя на сто и осемдесет градуса от предишните си слова.