Вдовицата на Стефан Шарлопов съвсем се разпищоли

В това са убедени възмутените форумци. Те са категорични, че жената на починалия бизнесмен Стефан Шарлопов напълно е подивяла.

Повод за тези клюки дава самата Бояна Шарлопова. Шармантната дама живее и се държи така сякаш, докато живееше с мъжа си, е била държана на синджир.

Бояна наследи огромното богатство на съпруга си и живее живот като принцеса. Блондинката обича да парадира с това, като не спира да си пуска снимки от различни екзотични дестинации, където пътува за развлечение.

Все едно мъж не е видяла!Вдовицата на Шарлопов се разпищоли (Горещи снимки)

Любовните авантюри, част от които станаха достояние на аудиторията, също не говорят добре за нея. 46-годишната вдовица вече напълно е забравила мъжа си, починал твърде млад преди четири години. И се държи като разгонена котка, въпреки че е майка на пет деца.

Все едно мъж не е видяла!Вдовицата на Шарлопов се разпищоли (Горещи снимки) - Снимка 2

„Каква огромна разлика в поведението между нея и Алекс Сърчаджиева. И актрисата загуби мъжа си, преди четири години, но въпреки че не й остави никакво богатство, тя не спира да тъжи за него. А Бояна Шарлопова се разчекна“, хранят я в мрежата.

Особено грозно впечатление направи вдовицата на Стефан Шарполов с последните си снимки от поредната екзотична почивка. Там тя се е барнала като тийнейджърка, с почти изскочили от деколтето моцарели и къси гащета.

„Няма срам, все едно е държана под ключ и мъж не е виждала. Какъв пример дава на децата си“, разкостиха я в нета.

Източник:Разкрития.бг