Вдовицата на Стефан Шарлопов съвсем се разпищоли

В това са убедени възмутените форумци. Те са категорични, че жената на починалия бизнесмен Стефан Шарлопов напълно е подивяла.

Повод за тези клюки дава самата Бояна Шарлопова. Шармантната дама живее и се държи така сякаш, докато живееше с мъжа си, е била държана на синджир.

Бояна наследи огромното богатство на съпруга си и живее живот като принцеса. Блондинката обича да парадира с това, като не спира да си пуска снимки от различни екзотични дестинации, където пътува за развлечение.

Любовните авантюри, част от които станаха достояние на аудиторията, също не говорят добре за нея. 46-годишната вдовица вече напълно е забравила мъжа си, починал твърде млад преди четири години. И се държи като разгонена котка, въпреки че е майка на пет деца.

„Каква огромна разлика в поведението между нея и Алекс Сърчаджиева. И актрисата загуби мъжа си, преди четири години, но въпреки че не й остави никакво богатство, тя не спира да тъжи за него. А Бояна Шарлопова се разчекна“, хранят я в мрежата.

Особено грозно впечатление направи вдовицата на Стефан Шарполов с последните си снимки от поредната екзотична почивка. Там тя се е барнала като тийнейджърка, с почти изскочили от деколтето моцарели и къси гащета.

„Няма срам, все едно е държана под ключ и мъж не е виждала. Какъв пример дава на децата си“, разкостиха я в нета.

Източник:Разкрития.бг