Сашо Кадиев успя да реализира едно от най-съкровените за момента желания на дъщеря си Катерина – да я заведе в Южна Корея. Тя отдавна е запалена по корейската храна, култура и музика, а Кадиев обожава да пътува с нея и затова решил да сбъдне мечтата й. в момента двамата са в Азия и запълват времето си заедно с разглеждане на столицата Сеул.

 

С почитателите си в социалните мрежи Сашо Кадиев споделя, че е подарил на Кати 10 дни в Южна Корея, тъй като си го заслужила, завършвайки втори клас с много добри резултати, а и защото я обича и иска да пътува по света, за да научава за него, преживявайки го. Детето учи в частно столично училище и очевидно изкарва добри оценки.

 

Това съвсем не е първият път, в който баща и дъщеря заминават на далечно пътешествие. Припомняме, че миналата година те бяга на Малдивите, където обикаляха луксозните курорти на аванта, тъй като екскурзията им бе предоставена от туристическа агенция в замяна на реклама. Сега обаче Кадиев е платил пътуването до Южна Корея от собствения си джоб.

Годеницата му Ивелина Чоева не е с тях. Манекенката е свободолюбива и предпочита да има време за себе си, докато благоверният й е с дъщеря си. Иначе връзката им се развива чудесно и дори скоро ще вдигнат сватба. Тя е планирана във винарна извън столицата, а гостите ще са около 60 човека.

 

„Венчавката ще е малка, а кумовете ще са приятелка на Ива и мой приятел. Планираме много ритуали, приготвил съм си също пачка от по 5 лева, за да раздавам пари. Преди това ще има и ергенско парти, макар че имам само двама приятели“, разказва синът на Катерина Евро с типичното си чувство за хумор.

 

Чоева е готова да остарее с него, въпреки недостатъците му, включващи пристрастеност към електронните игри и цигарите. Припомняме, че двойката се сгоди преди година и половина – нещо съвсем неочаквано за Кадиев, който преди време твърдеше, че е против брака.

Въпреки, че връзката му с бившата му жена Таня Тончева, която го дари с дъщеря, продължи дълги години, до брак така и не се стигна. С Ивелина обаче действително има намерение и датата за сватбата вече е насрочена.

 

Двамата с нея се залюбиха след гостуването й в предаването „Преди обед“ преди четири години, когато Кадиев все още не бе разделен с Таня. Тя дочула, че мъжът й си има любовница но категорично отказала да повярва на тези слухове. Накрая обаче Кадиев сам й признал, че не е щастлив в семейното ложе и пожелал да се разделят.

 

Двамата с настоящата му любима дори вече се замислят за дете, издават запознати с отношенията им. Заради внезапния им годеж дори се понесе мълвата, че Ивелина може да е бременна, но тя не се потвърди. Най-вероятно манекенката ще изчака първо да мине под венчило и едва след това ще се реши на тази важна стъпка.

Тя приема добре и се грижи всеотдайно за доведената си дъщеря Катерина, така че има потенциал да бъде чудесна майка.

Източник: Уикенд