Макар неотдавна да лъснаха кулинарните неумения на Теодора Стефанова в кухнята по време на участието й в „Черешката на тортата“, гостите й баскетболният треньор Людмил Хаджисотиров – Удо, дизайнерката Анджелика Раджаб, певицата Петя Буюклиева и ергенът Виктор Стоянов я поглезиха с най-високата оценка и от любезност й дадоха 10.

 

В същото време бяха подложени на логореята на Стефанова, която им напълни главите на тема извънземни цивилизации, чипиране на човечеството, безкрайните експерименти на Илон Мъск, срещата ни с роботите и битката с тях, която щяла да продължи няколко години. „Най-важното“ й пророчество бе, че един ден страната ни ще има министър-председател с изкуствен интелект и асистенти. След неудобен въпрос от страна на певицата, Стефанова разбира се не й отговори, а премина на тема енергийни вампири, които били непрекъснато сред нас.

 

Излишно е да преразказваме цялата й излагация в „Черешката на тортата“, тъй като в този материал иде реч за уж пророческите способности на Стефанова, която проявява първите си такива м детските си години, докато живеела при баба си и дядо си в старозагорското село Голям дол.

 

Била едва 5-годишна и играела на народна топка, когато едно от момчетата я цапардосало по главата с умряла котка. В продължение на три години Теодора заеквала от страх. За завръщането на нормалния й говор помогнала майка й Калина, която вече не е между живите, но приживе притежавала ясновидски и лечебни умения.

 

През 1984 г. Стефанова преживяла тежка катастрофа, която я довела до кома, продължила цели 11 денонощия. Оцеляла като по чудо. Във времето, в което Теодора била в кома, майка й посетила Ванга, която й предсказала, че дъщеря й ще оцелее и ще се прочуе като феномен. Ясновидката на Берлускони твърди, че така се и случило – свързала се със същество от планетата Ванфим на име Унилсън, което любезно й нашепвало къде, кога и какво ще се случи.

 

При все, че уж бе много близка с бившия италиански премиер Силвио Берлускони, тя не получи пукната пара наследство от него след смъртта му. Към днешна дата тя вече се представя като Дора и иска нов късмет в живота. Това, което обаче пропуска да спомене, е че май изкарва прехраната си зад граница не като спортен коментатор в телевизия на Берлускони, а като шивачка. Това само по себе си говори колко е добра в гаданията.

Източник: Уикенд