Някои хора са убедени, че трябва да внимаваш какво правиш и най-вече какво причиняваш на другите, защото всичко ще ти се върне - или по същия начин, или още по-зле. И в това има логика... Затова и мнозина останаха сащисани и си казаха - ами да, разбира се... - когато научиха, че Петър Дочев е бил изоставен от половинката си Ирмена Чичикова.

Както знаем, новият водещ на "Преди обед" и екранен партньор на Деси Стоянова - Петър Дочев, се е влюбил толкова силно в актрисата Ирмена Чичикова, че и за миг не се е поколебал да започне война за сърцето й. На практика той пет пари не давал, че по онова време тя е била сериозно обвързана жена и е живеела под един покрив с мъжа си - водещия Стефан Щерев.

Петър "застава и на главата си", но успява да съблазни Ирмена, която напуска Щерев заради него. И двамата обаче не предполагат колко тежко ще изживее това зарязания Стефан, който още няма жена до себе си и не крие, че продължава да обича Ирмена и да страда за нея.

Дали Дочев ще си "плати" за това, което направи на Стефан Щерев, не знаем, но истината е, че днес той е зарязан само за две седмици, докато Чичикова работи над нов проект в Лондон. Мнозина обаче са убедени, че така се започва и че Ирмена ще изневери на Дочев по същия начин, както го направи с Щерев.

Източник: Crimesbg.com