Алекс Сърчаджиева е изпаднала в тотална депресия след новината, която й съобщиха!

Чаровната актриса и водеща Алекс Сърчаджиева е изпаднала в тотален нервен срив след неочакваната новина, която й съобщиха преди броени дни. Тя рухна в депресия, а половинката й Иван Ласкин е единственият човек, който може да я накара да се усмихне. Макар че самият той е бесен и в безизходица.

Причината е, че Алекс Сърчаджиева разбра, че на практика остава без работа. Или по-точно без основното перо в семейния бюджет, което идваше от ролята й на водеща по Нова телевизия. Предаването, на което сладураната разчиташе толкова много - шоуто "Денсинг старс" няма да се излъчва тази година и, разбира се, медията няма нужда от услугите на талантливата водеща. Това разкриха източници от кухнята на Нова.

[caption id="attachment_337160" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин във финансов колапс, обмислят бягство зад граница[/caption]

Оказа се, че след старта на новите формати в лицето на "И аз го мога" и "Женени от пръв поглед", ръководството на медията преценило, че няма нужда да наливат още грешни пари в предавания за и без това пълния си праймтайм. Така Маги Халваджиян окончателно измести Нико Тупарев като дори съдбата на поредния Вип Брадър през есента още не е ясна.

Това обаче е страшен удар за Алекс Сърчаджиева и семейството й, тъй като с парите от постановките в театъра няма как нито тя, нито Иван Ласкин, да спечелят толкова, че да поддържат нормалния си начин на живот.

"Алекс се чувства много зле, а Иван постоянно се опитва да й повдига настроението и да я утешава, въпреки че самият той е също в паника. Ето затова преди няколко дни Алекс избухна във Фейсбук с думите, че не иска да се е раждала в тази държава, в която оправия за хората няма. Двамата с Ласкин вече все по-сериозно обсъждат варианта да се изнесат в чужбина, но с малката София и това ще им бъде доста трудно", коментират близки до семейството на актьорите.

Нищо чудно обаче в крайна сметка да решат и да поемат риска, тъй като темпераментният и избухлив Иван Ласкин реагирал остро на загубата на работата на жена си и бил готов дори да търси сметка от продуцентите - ако Алекс не го била спряла навреме.